Νέα παραλαβή σε στεγανά κυτία και επιτοίχιες καμπίνες rack της ARLI από την AstraSat

Η εταιρία Astra Sat πραγματοποίησε νέα παραλαβή στεγανών κυτίων και επιτοίχιων καμπινών rack της ARLI, τα οποία καλύπτουν μεγάλο εύρος εγκαταστάσεων.

Τα στεγανά κυτία είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικό πλαστικό εξαιρετικής ποιότητας και διαθέτουν υψηλό βαθμό στεγανότητας, για προστασία από την σκόνη και την υγρασία.

Τα κυτία διατίθενται σε διάφορες διαστάσεις και είναι ιδανικά για τοποθέτηση σε εξωτερικούς χώρους, καθώς δεν διαβρώνονται και είναι ανθεκτικά σε κρούση και σε πίεση. Επίσης, τα κυτία διαθέτουν χαρακτηριστικά ηλεκτρικής μόνωσης, δέχονται επιτοίχια τοποθέτηση, ενώ αποτελούν άριστη λύση για εγκαταστάτες κεραιών, εγκαταστάτες καμερών, ηλεκτρολόγων και κάθε επαγγελματία τεχνικό σε οικιακές, ξενοδοχειακές και βιομηχανικές εγκαταστάσεις.

Οι επιτοίχιες καμπίνες/Rack είναι ειδικά σχεδιασμένες ντουλάπες που χρησιμοποιούνται για την εγκατάσταση μικρών συστημάτων. Είναι ιδανικές για όλες τις κοινές εφαρμογές ηλεκτρονικής επεξεργασίας δεδομένων (EDP) και τηλεπικοινωνιών. Το περίβλημά τους είναι βαμμένο με ηλεκτροστατικό πολυεστέρα, από λεπτόκοκκο RAL 7035 ανοιχτού γκρι χρώματος.

Οι συγκεκριμένες καμπίνες/rack, δέχονται επιτοίχια τοποθέτηση, είναι κατασκευασμένες από ανοξείδωτο ατσάλι, ενώ διαθέτουν μπροστινή διάφανη ή βαμμένη πόρτα με μεντεσέδες που τη σφραγίζουν περιφερειακά. Διαθέτουν επίσης οροφή προετοιμασμένη για εγκατάσταση ανεμιστήρων που εξασφαλίζει τον εξαερισμό τους, ενώ έχουν δυνατότητα προσθήκης ραφιού 7U.

Διατίθενται σε 3 μεγέθη 7U, 9U και 12U, με διαστάσεις 515(Π) x 400(Β) x 448(ΕΞ. Υ) x 313 (ΕΣ. Υ) χιλιοστών, 515(Π) x 400(Β) x 448(ΕΞ. Υ) x 404(ΕΣ. Υ) χιλιοστών και 515(Π) x 400(Β) x 582(ΕΞ. Υ) x 538(ΕΣ. Υ) χιλιοστών αντίστοιχα.

ΠΗΓΗ: iptvsat.gr